Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Eszkimó kunyhó
Hozzávalók
3 tojásfehérje
30 dkg kókuszreszelék
2 púpozott ek. porcukor
0,5 kg darált keksz
2 csapott ek. porcukor
pici rum
20 dkg puha Rama
3 tojássárgája
5 dkg kakaó
Fehér rész készítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral, majd óvatosan, hogy össze ne
törjön, hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Barna rész készítése:
A Ramát a tojássárgájával, a porcukorral, a kakaóval jól kikeverjük, majd a darált kekszet,
és annyi rumot teszünk hozzá, hogy hogy éppen összeálljon a massza, ne legyen lágy!
Egy citromfacsarót megfordítunk, az alját kibéleljük folpackkal, belerakjuk előbb a fehér, majd a barna masszát,
jól belenyomjuk, hogy felvegye a facsaró formáját és kivesszük.
http://www.sutigyar.hu/recept/eszkimo_kunyho
|
|
szilasi ilona 2 hete új blogbejegyzést írt: Önök találkoztak már ezzel az adathalász kísérlettel?
szilasi ilona 2 hete új blogbejegyzést írt: Orosházáról érkezett különlegesség a kalocsai könyvmegállóba
szilasi ilona 2 hete új blogbejegyzést írt: Nem biztos, hogy az hív, akinek a számát kiírja a telefon!
szilasi ilona 2 hete új blogbejegyzést írt: Orosházi DJ-nek köszönhetően ismerték meg külföldön a Magyar Népmesék zenéjét
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A csorvási pogácsa titka.
Hogyan kell sütőtököt sütni? Mutatjuk!