Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Várjuk kedvenc receptjeiket, az ételek alapanyagainál a hungarikumokra, a helyi, családi ízekre számítunk. Stílszerűen tizenegy hungarikumot választottunk ki, melyeket mi ajánlunk az ételkészítéshez, a receptekhez. Ezek: fűszerpaprika-őrlemény (kalocsai vagy szegedi), hízott liba, szürkemarha, kolbász (csabai vagy gyulai), debreceni pároskolbász, téliszalámi (Pick vagy Herz), makói hagyma, akácméz, pálinka, szikvíz, pezsgő (Törley).
Ajánljanak Önök is nekünk, a többieknek olyan helyi alapanyagokat, értékeket a receptjeikben, melyek felhasználásával családjuk kedvenc ételeit készítik.
Osszák meg receptjeiket a nagyközönséggel, és lepjék meg a zsűrit is, melynek elnöke, egyben a könyv lektora Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke. A legjobb recepteket beküldőket idén is díjazzuk, a desszerteknél a legjobb kürtőskalácsreceptért különdíj jár.
A recepteket e-mailen a mariann.konya@mediaworks.hu címre, levélben a Békés Megyei Hírlap szerkesztőségének címére várjuk: 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. A borítékra írják rá: „Receptverseny”. A receptnél várjuk a hozzávalókat négy személyre és az elkészítés módját. Közöljék elérhetőségeiket is, mert a beküldők portréit idén is fotóriportereink készítik el. Küldjék mielőbb receptjeiket, a végső beküldési határidő: 2017. május 15.
Forrás: http://www.beol.hu/bekes/pr-cikkek/ujra-hirlap-szakacskonyv-711235/
|
|
szilasi ilona írta 2 hete a(z) Társalgó. fórumtémában:
Veszíts el egy könyvet. https://konyvtarak.hu/veszits-el-...
szilasi ilona 2 hete új blogbejegyzést írt: Bizonytalanná vált.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Elkészült a Hírlap jubileumi szakácskönyve!