Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Csorvás Békés Megye klub. közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
szilasi ilona
Csorvás Békés Megye klub. vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kelt tésztából készült ételek nagyon finomak és laktatóak, mégis nehezen veszi rá magát az emberlánya, hogy elkészítsen egy-egy adagot. Kész szerencse, hogy fagyasztható ez a fajta tészta! A következő lépésekre figyelj!
Ha szereted a kelt tésztát, de nincs kedved minden egyes alkalommal a tészta elkészítésével bíbelődni, a következőképpen járj el, ha hűvösre tennéd a tésztát:
Készítsd el a tésztát a megszokott módon. Jól gyúrd össze, majd keleszd meg. Ha megkelt, lisztezett felületen nyújtsd ki.
A tésztát egyben, vagy kisebb adagokban is lefagyaszthatod.
A nyers tésztát csomagold fagyasztós zacskókba, vagy műanyag dobozba. A lényeg, hogy légmentesen záródjon a csomagolás!
A felolvasztásnál érdemes arra figyelni, hogy nagyjából 12 óra kell a teljes kiolvadáshoz. Egy tálba téve, a hűtőben lassan kiolvasztható. Kiengedés után ugyanúgy használható, mint a friss tészta.
Forrás: brigitte.de
|
|
szilasi ilona írta 2 órája a(z) Irány a konyha! fórumtémában:
Boszorkány pogácsa. https://receptneked.hu/edes-...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!